Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon egyet.

Reinhard Bonnke: Szent tűzben égve

Reinhard Bonnke: Szent tűzben égve
Cikkszám: KTÉ
Készlet információ: Készleten
4,700 Ft
Bruttó ár: 4,700 Ft
 
Egyedülálló élményben részesül az, aki elolvassa korunk talán legeredményesebb evangélistájának élettörténetét 5 éves korától 70 éves koráig. Megismerhetjük sikerének titkait és életre szóló leckéket is tanulhatunk. Nem tudod majd letenni.
 
Több mint 640 oldalon olvashatjuk Reinhard Bonnke elképesztő élettörténetét, aki az egyik leginkább megragadó keresztény vezető korunkban. 20 oldalnyi színes, kihajtható fénykép mutatja be az evangélista életét és szolgálatát.
 
A könyv lebilincselő olvasmány, tele olyan férfiak és nők mélyen megindító történeteivel, akik üdvösséget nyertek, megszabadultak, vagy szó szerint a biztos halálból menekültek meg. A mű megdöbbentő feljegyzéseket tartalmaz a megtérők számáról; csupán az elmúlt évtizedben 52 millió ember fogadta el Krisztust Reinhard Bonnke szolgálatán keresztül. Az írás érdekfeszítő módon vizsgálja a Szent Szellem bennünk lakozásának tanítását és bemutatja, hogyan alkalmazza azt Bonnke a gyakorlatban ? szent tűzben égő életével.
 
A kiadvány igen dekoratív, négy színű, keményfedelű borítóval, ajándéknak is kiváló. A könyv ára 4700.- Ft, több példány megvásárlása esetén árengedmény lehetséges. 

Ide kattintva a könyvből szabadon letölthető és elolvasható egy pár oldal.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: