Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon egyet.

Ifj. George Otis: Információn alapuló közbenjárás

Ifj. George Otis: Információn alapuló közbenjárás
Cikkszám: KGO
Készlet információ: Készleten
1,900 Ft
Bruttó ár: 1,900 Ft
 
Lakóközösségek átformálása információn alapuló közbenjárás által.
 
?Ez a könyv alapjaiban rázza meg majd a közbenjáró imamozgalmat. Először tarthatjuk a kezünkben a szellemi feltérképezés átfogó magyarázatát. Az ilyen eszköz nagy segítség a közbenjáróknak, amikor egy települést igyekeznek krisztusivá változtatni.? (DUTCH SHEETS, a Közbenjáró imádság szerzője).
 
Isten átalakító erejének felszabadítása információkon alapuló közbenjárás révén. Képzelj el egy lakóközösséget, ahol? A lakosság 92%- újjászületett keresztény. A város börtöneit bezárták, mert nincs bűnözés. Annyira nyilvánvaló a gazdasági fellendülés, hogy azt különböző országok szakértői tanulmányozzák. 90 naponként hatvanezer keresztény gyűlik össze imaéjszakát tartani. Megfutamították a kábítószer kartelleket. A helyi hatóságok anyagilag támogatják a gyülekezeteket családfejlesztő programok folytatása érdekében. Már majdnem minden kocsmát gyülekezetté alakítottak. Ez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen? Pedig igaz.
 
Az utóbbi években ifj. George Otis sok ilyen esetet tanulmányozott. Az Információn alapuló közbenjárás megfigyeléseinek kikristályosodott eredménye. Olyan alapelvekről és módszerekről olvashatunk benne, amelyeket hittel alkalmazva a saját környezetünkben is hasonló eredményeket láthatunk!
 
Ifj. GEORGE OTIS a Sentinel Csoport nevű keresztény kutató és információs szervezet alapítója és elnöke. Székhelyük a Washington állambeli Seattle. Otis jelenleg az AD 2000 and Beyond (Kr. u. 2000. és azután) Egyesített Imaösvény koordinátora is, valamint a Nemzetközi Aglow és a Lydia Imaközösség nemzetközi tanácsadója. Otis feleségével és négy gyermekével Seattle-ben él.

 

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: