Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon egyet.

Betty Tapscott: Konferencia a belső gyógyulásról

Betty Tapscott: Konferencia a belső gyógyulásról
Betty Tapscott: Konferencia a belső gyógyulásról Betty Tapscott: Konferencia a belső gyógyulásról Betty Tapscott: Konferencia a belső gyógyulásról Betty Tapscott: Konferencia a belső gyógyulásról Betty Tapscott: Konferencia a belső gyógyulásról
Cikkszám: 048
Készlet információ: 2 - 3 Days

Lehetséges választások


* Választék:


1995 októberében rendezte meg a Zúgó Szél alapítvány első konferenciáját, amelynek előadója az Egyesült Államok-beli Betty Tapscott volt. A pszichológiai és pedagógiai végzettségű Bettyt több mint 20 éve a lelki sebek gyógyításának szolgálatára hívta el Isten. Ez a teljes Megváltás megtapasztalásának elengedhetetlen, mégis sokáig méltatlanul elhanyagolt alkotórésze.

A háromnapos konferencia anyagát hat video kazettán adtuk ki, mert nem akartuk, hogy bárki is kimaradjon az ott megtapasztalt áldásokból. További három kazettán jelentettük meg Betty három gyülekezetlátogatásának felvételeit.

A kazetták címei:
1. "Bevezetés és személyes bizonységtétel" (ez volt a nyitóalkalom);
2. "Le a halotti leplekkel / A megbocsátásról" (az első nap délutáni és esti összejövetele);
3. "Az ország gyógyulása / A gyógyulás módjai" (a második nap délutánba is átnyuló délelőtti összejövetele);
4. "A Felségesnek rejtekében" (a konferencia gyújtópontját jelentő második esti összejövetel a jelenlévőket az egész életükön végigvezető belső gyógyulási imával);
5. "Hogyan szolgáljunk belső gyógyulással" (az utolsó olyan összejövetel, amelyen több résztvevő bizonyságot tesz arról, hogyan érintette meg az Úr a konferencia során. Ezután jött az útmutatás ahhoz, hogy mit tegyünk egy gyógyulási időszak után:
6. "Hogyan tarthatjuk meg a belső gyógyulást".

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: