Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon egyet.

Steve és Barbara Telzerow: Párválasztás és udvarlás a Biblia szerint

Steve és Barbara Telzerow: Párválasztás és udvarlás a Biblia szerint
Cikkszám: 258
Készlet információ: Készleten

Lehetséges választások


* Választék:


Korunk fiataljait számtalan olyan hatás éri a média és a kortársak részéről, amelyek a Bibliával homlokegyenest ellentétes szemléletet próbálnak beléjük oltani a párkapcsolatokról. Létfontosságú, hogy egyértelmű, gyakorlatias és tabuk nélküli tanítást kapjanak a keresztény fiatalok arról, hogyan találhatják meg Isten szerinti, életre szóló társukat.
Steve és Barbara a saját életükből és szolgálatukból hozott példákkal színezik tanításukat, és a jelenlévők kérdéseire is válaszolnak.
 
A család a társadalom és az egyház építőköve is. Korunkban a házasság értéke csökken és úgy tűnik, egyre kevésbé tudnak, akarnak az emberek házasságban élni. Isten gyermekeinek képesnek kell lenniük bemutatni a jó házasságot, amely nem csak a fájdalom, hanem az áldás forrása is lehet a földi életben, ami kiábrázolja Krisztus és az Egyház kapcsolatát. Ez a tanítás ehhez nyújt gyakorlatias segítséget.

Az amerikai Steve Telzerow és szlovén felesége, Barbara egész előadásmódjukkal szemléltetik az egységben működő házaspár modeljét.

?Steve és Barbara a Zuglói Pásztorkör meghívására szolgált Budapesten 2008. februárjában. Az ő szolgálatukkal fémjelzett három összejövetelt ezen és a következő két felvételen bocsátottuk a nagyközönség rendelkezésére. Steve és Barbara sok házassági kurzust tart, és az általuk pásztorolt gyülekezetben is foglalkoznak a házaspárokkal. Reméljük, hogy ezek a tanítások hasznos segítségnek bizonyulnak majd a társat keresők és a házaspárok életében is.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: