Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon egyet.

Cindy Jacobs: Vezetők találkozója

Cindy Jacobs: Vezetők találkozója
Cikkszám: 156
Készlet információ: Készleten
500 Ft
Bruttó ár: 500 Ft

A konferencia utolsó alkalmán a szolgálók külön találkoztak a jelen lévő pásztorokkal és vezetőkkel, hogy bátorítsák őket és prófétai üzeneteket adjanak át nekik.
 
2004 májusában egy újabb izgalmas konferenciát tartottak Bécsben 25 gyülekezet összefogásával. Címe: Ima, próféciák és Isten Királysága. A szolgálók Cindy Jacobs próféta és Rachel Hickson voltak.

Cindy a 'Közbenjárás Tábornokai' (Generals of Intercession) nevű csoportosulás elnöke és 'Az Ima Nemzeti Tanácsadóinak' egyik vezetője. Két gyermeke van. A férjével együtt Texasban él, az Egyesült Államokban. Cindy nemzetközi tanítói szolgálatot végez a prófétálás és az imával elért áttörés témájában. Sokat utazik, és erőteljesen tanít a közbenjárásról. 2002-es ausztriai szolgálata komoly hatást gyakorolt a jelenlévőkre. A próféciái részleteikben is pontosan beteljesedtek. Bízunk benne, hogy ezek az üzenetek a magyar egyháznak is segítenek majd megtalálni az előre vezető utat.

Rachel, Alan Vincent lánya, misszionáriusok gyermekeként nőtt fel, így sok évet élt Afrikában és a távol keleten. Kb. hat évig szolgált Reinhard Bonnke csapatában, mielőtt hazatért hazájába, Angliába. Két tizenéves gyermeket nevel. Férjével, Gordonnal együtt a Heartcry (a szív kiáltása) nevű szolgálat vezetője. Rachel szíve azért ég, hogy meglássa egész városok átalakulását az ima és az evangélizálás ereje segítségével. Üzenete a legjobb pillanatban érkezett el Magyarországra. Rachel is erőteljes közbenjárói és prófétai kenettel szolgál. A konferencia hangfelvételein lévő próféciák révén megízlelhetjük ennek a szolgálatnak az áldásait, a tanítások pedig ugyanannyira vonatkoznak Magyarországra, mint Ausztriára. 

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: