Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon egyet.

Cindy Jacobs: Prófétikus evangélizáció

Cindy Jacobs: Prófétikus evangélizáció
Cikkszám: 155
Készlet információ: Készleten
900 Ft
Bruttó ár: 900 Ft

Arra talán nem figyelnek oda az emberek, amikor az evangéliumról elvont, elméleti előadást tartunk nekik. De amikor Isten megmutatja valamelyik problémájukat és rákérdezünk...
 
2004 májusában egy újabb izgalmas konferenciát tartottak Bécsben 25 gyülekezet összefogásával. Címe: Ima, próféciák és Isten Királysága. A szolgálók Cindy Jacobs próféta és Rachel Hickson voltak.

Cindy a 'Közbenjárás Tábornokai' (Generals of Intercession) nevű csoportosulás elnöke és 'Az Ima Nemzeti Tanácsadóinak' egyik vezetője. Két gyermeke van. A férjével együtt Texasban él, az Egyesült Államokban. Cindy nemzetközi tanítói szolgálatot végez a prófétálás és az imával elért áttörés témájában. Sokat utazik, és erőteljesen tanít a közbenjárásról. 2002-es ausztriai szolgálata komoly hatást gyakorolt a jelenlévőkre. A próféciái részleteikben is pontosan beteljesedtek. Bízunk benne, hogy ezek az üzenetek a magyar egyháznak is segítenek majd megtalálni az előre vezető utat.

Rachel, Alan Vincent lánya, misszionáriusok gyermekeként nőtt fel, így sok évet élt Afrikában és a távol keleten. Kb. hat évig szolgált Reinhard Bonnke csapatában, mielőtt hazatért hazájába, Angliába. Két tizenéves gyermeket nevel. Férjével, Gordonnal együtt a Heartcry (a szív kiáltása) nevű szolgálat vezetője. Rachel szíve azért ég, hogy meglássa egész városok átalakulását az ima és az evangélizálás ereje segítségével. Üzenete a legjobb pillanatban érkezett el Magyarországra. Rachel is erőteljes közbenjárói és prófétai kenettel szolgál. A konferencia hangfelvételein lévő próféciák révén megízlelhetjük ennek a szolgálatnak az áldásait, a tanítások pedig ugyanannyira vonatkoznak Magyarországra, mint Ausztriára. 

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: