Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon egyet.

Fernando Jimenez: Az apostoli gyülekezet kialakítása

Fernando Jimenez: Az apostoli gyülekezet kialakítása
Cikkszám: 249
Készlet információ: Készleten

Lehetséges választások


* Választék:


Nagyszerű dolog látni az átalakulás megöbbentő példáit a világ különböző részein, és jól esik ábrándozni és imádkozni azért, hogy ez nálunk is megtörténjen. De hogyan néz ki az odavezető út? Mibe kerül nekünk mindez? Fontos tudnuk, mert az álmodozás nem elég.

Fernando Nagy-Britanniában él, onnan szervezi Rony Chaves európai útjait. A konferencia utolsó délelőttjén nagyon gyakorlatias tanítást adott, ami elsősorban, talán a vezetőknek szólt.

2007. május 24-26. között Budapesten szolgált a Costa Rica-i Rony Chaves és apostoli csapata: az Egyesült Államokban élő Eric Perdomo prófétai dicsőítéssel és tanítással, a Nagy-Britanniában élő, Európában szolgáló Fernando Jimenez szintén tanítással. A konferencia témája az apostoli szellemi harc és az apostoli atyaság volt. Rony Chaves és szolgatársai az Egyház és a társadalom helyreállításának üzenetét hozták Magyarországra. A rendezvény tizenegy felvételét szeretettel ajánljuk minden ébredést kívánó és azért tenni akaró lelkipásztornak, vezetőnek, közbenjáróknak és gyülekezeti munkásnak.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: