Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon egyet.

Eric Perdomo: Isten a szívet vizsgálja

Eric Perdomo: Isten a szívet vizsgálja
Cikkszám: 247
Készlet információ: Készleten

Lehetséges választások


* Választék:


Mindennél jobban őrizzük a szívünket, mert abból indul ki minden élet! Ha nagy dolgkat akarunk látni, először kitartásra, az eredmények megjelenése után pedig alázatra van szükségünk. A prédikáció után Eric imádkozott is azokért, akik ezt kérték.

Ezen a konferencián sokat hallottunk az ébredésről és a társadalmi átalakulásról, de nem szabad elfelejtenünk az ilyen dicsőséges eredményekhez vezető út alaplépéseit: a megfelelő szív előfeltétel.

2007. május 24-26. között Budapesten szolgált a Costa Rica-i Rony Chaves és apostoli csapata: az Egyesült Államokban élő Eric Perdomo prófétai dicsőítéssel és tanítással, a Nagy-Britanniában élő, Európában szolgáló Fernando Jimenez szintén tanítással. A konferencia témája az apostoli szellemi harc és az apostoli atyaság volt. Rony Chaves és szolgatársai az Egyház és a társadalom helyreállításának üzenetét hozták Magyarországra. A rendezvény tizenegy felvételét szeretettel ajánljuk minden ébredést kívánó és azért tenni akaró lelkipásztornak, vezetőnek, közbenjáróknak és gyülekezeti munkásnak.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: