Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon egyet.

Rony Chaves: A Costa-Rica-i példa

Rony Chaves: A Costa-Rica-i példa
Cikkszám: 246
Készlet információ: Készleten

Lehetséges választások


* Választék:


Costa Rica (az ország neve azt jelenti: "gazdag part") a maga négymillió lakosával nem tűnik jelentősnek, de ha megtudjuk, hogy a népesség 30%-a vallja magát újjászületett kereszténynek és a gazdaság fejlődését még világi hírforrások is "csodaként" jellemzik, kedvünk támad megtudni, minek köszönhető ez a látványos siker. Erről a felvételről kiderül...

Chaves pásztor saját hazájának példájával ad nekünk látást arra, hogy mi történik egy országgal, ha az egyház követi a bibliai mintát.

2007. május 24-26. között Budapesten szolgált a Costa Rica-i Rony Chaves és apostoli csapata: az Egyesült Államokban élő Eric Perdomo prófétai dicsőítéssel és tanítással, a Nagy-Britanniában élő, Európában szolgáló Fernando Jimenez szintén tanítással. A konferencia témája az apostoli szellemi harc és az apostoli atyaság volt. Rony Chaves és szolgatársai az Egyház és a társadalom helyreállításának üzenetét hozták Magyarországra. A rendezvény tizenegy felvételét szeretettel ajánljuk minden ébredést kívánó és azért tenni akaró lelkipásztornak, vezetőnek, közbenjáróknak és gyülekezeti munkásnak.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: