Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon egyet.

Rony Chaves: Lépj a legfelső szintre

Rony Chaves: Lépj a legfelső szintre
Cikkszám: 245
Készlet információ: 2 - 3 Days

Lehetséges választások


* Választék:


Űzhetünk ördögöket, közbenjárhatunk különböző nehézségek megoldásáért és végezhetünk stratégiai szellemi harcot, de ahhoz, hogy valóban megváltozzon a szellemi légkör országunk fölött, az imádásban kell fejlődnünk és kiemelkedően teljesítenünk. Ez a hit harcának legfelső szintje.

Rony Chaves szívén évek óta ott az imádással vívott szellemi harc témája. A magyaroknak is ezt hozta, mint kulcsfontosságú üzenetet.

2007. május 24-26. között Budapesten szolgált a Costa Rica-i Rony Chaves és apostoli csapata: az Egyesült Államokban élő Eric Perdomo prófétai dicsőítéssel és tanítással, a Nagy-Britanniában élő, Európában szolgáló Fernando Jimenez szintén tanítással. A konferencia témája az apostoli szellemi harc és az apostoli atyaság volt. Rony Chaves és szolgatársai az Egyház és a társadalom helyreállításának üzenetét hozták Magyarországra. A rendezvény tizenegy felvételét szeretettel ajánljuk minden ébredést kívánó és azért tenni akaró lelkipásztornak, vezetőnek, közbenjáróknak és gyülekezeti munkásnak.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: