Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon egyet.

Rony Chaves: Isten keres egy szamarat

Rony Chaves: Isten keres egy szamarat
Cikkszám: 244
Készlet információ: Készleten

Lehetséges választások


* Választék:


Jézus egy szamáron vonult be Jeruzsálembe. Nem tudni, a jószág megértette-e, kinek szó a taps és az ének, hiszen a köpenyeket az ő lába elé terítették. Isten mai szolgáinak is tudniuk kell, kinek jár a dicsőség a nagy eredményekért. Jelentkezzünk minél többen Krisztus bolondjainak táborába!

Rony Chaves humorosan beszélt nagyon fontos dolgoról. Saját életéből is hozott példákat arra, milyen "szamarakat" keres magának Isten, és milyen áldott dolog ilyen szamárként szolgálni.

2007. május 24-26. között Budapesten szolgált a Costa Rica-i Rony Chaves és apostoli csapata: az Egyesült Államokban élő Eric Perdomo prófétai dicsőítéssel és tanítással, a Nagy-Britanniában élő, Európában szolgáló Fernando Jimenez szintén tanítással. A konferencia témája az apostoli szellemi harc és az apostoli atyaság volt. Rony Chaves és szolgatársai az Egyház és a társadalom helyreállításának üzenetét hozták Magyarországra. A rendezvény tizenegy felvételét szeretettel ajánljuk minden ébredést kívánó és azért tenni akaró lelkipásztornak, vezetőnek, közbenjáróknak és gyülekezeti munkásnak.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: