Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon egyet.

Franz Lippi: Az apostoli szolgálat

Franz Lippi: Az apostoli szolgálat
Cikkszám: 195
Készlet információ: Készleten

Lehetséges választások


* Választék:


Az apostoli szolgálatról sok vita folyik. Franz Lippi félreérthetelen, világos magyarázatával tiszta vizet önt a pohárba. Napjainkban igen fontos ez a tanítás.

2005. decemberének első hétvégéjén első ízben szolgált Székesfehérváron Franz Lippi. Nagyon fontos téma kifejtésére hívták meg őt a Dávid Sátora gyülekezet vezetői: napjainkban egyre elterjedtebb és elfogadottabb lesz az a nézet, hogy az oly sokáig figyelmen kívül hagyott apostoli és prófétai szolgálatot helyreállítja Isten az egyházban, mint az isteni kormányzás eszközeit. Némelyek vonakodnak elfogadni ezt a hozzáállást, vagy csak tartanak tőle. A másik végletben már hemzsegnek az önjelölt apostolok és próféták.

Hisszük, hogy Franz Lippi világos tanítása révén sokan megtalálják majd a választ olyan kérdésekre, mint: melyek a prófétai hivatal jellegzetességei? Mit tudunk a bibliai idők apostolairól és prófétáiról, és hogyan működnek ma ezek a szolgálatok? Milyen feltételekkel töltheti be valaki ezt a hivatalt? Ki az apostol és ki nem az? Melyek az apostol jellemvonásai és feladatai? Hogyan állapíthatjuk meg, hogy valaki valódi próféta/apostol-e, vagy nem?

Hisszük, hogy ez a tanítás fontos és elősegíti Isten Királyságának terjedését Magyarországon.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: