Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon egyet.

Franz Lippi: A szellemi harcról 2.

Franz Lippi: A szellemi harcról 2.
Cikkszám: 234
Készlet információ: Készleten

Lehetséges választások


* Választék:


Ebben a sorozatban számos fontos alapelvet tanulhatunk meg stratégiai imacsapások lebonyolításáról és sok más, ehhez kötődő kérdésről.

2007. áprilisában újra Kecelen szolgált Franz Lippi, hogy folytassa az egy évvel korábban megkezdett vezetői szemináriumot, ami akkor "A fiúság és a győztes élet" címmel jelent meg. Ez a kurzus logikai folytatását képezi a 2005-ös imatáborban elhangzottaknak is, amit "A szellemi harc alapjai" címmel adtunk ki.

A jelen felvételeken Franz pásztor megemlít röviden néhány dolgot, amelyekről már korábban tanított, ill. részletesebben kifejt olyan igazságokat, amelyekre korábban csak utalt. A mostani sorozatban minden a stratégiai szellemi harcra koncentrálódik. Megtudhatjuk belőle, hogyan változtathatunk meg imával egy egész várost.

Szeretettel ajánljuk elsősorban pásztoroknak, vezetőknek, imavezetőknek és dicsőítésvezetőknek, de közbenjáróknak is, akik létre imádkozhatják az itt felvázolt szellemi struktúrákat, hogy az egyház ütőképes hadseregként támadhassa meg és győzhesse le a világunkat leuraló gonosz erőket.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: