Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon egyet.

Eileen Vincent: A Királyság harcosai

Eileen Vincent: A Királyság harcosai
Cikkszám: 232
Készlet információ: Készleten

Lehetséges választások


* Választék:


2006. november 3-5. között Székesfehérváron szolgált Eileen Vincent, Alan Vincent felesége, a Dávid Sátora Gyülekezet meghívására, de a rendezvényre az ország minden részéről eljöttek az érdeklődők. Alan Vincentet egyre inkább megismeri a magyar közönség, de a felesége szolgálatát igazán csak az idei Ige Iskolájának felvételén hallhatjuk. 

A jelen konferencia többé-kevésbé a májusi Alan Vincent szolgálat folytatása volt, noha nemcsak a nők szerepéről szólt, hanem egyéb kérdésekről is: arról, hogy miként imádkozzunk önmagunkért arról, hogy Isten uralkodásra hívott el bennünket, valamint a közbenjáró szolgálat lényegéről. Eileen kifejtette a gnosztikus tanítás lényegét, miközben a nők szolgálatát tiltó újszövetségi Igéket magyarázta és elmondta saját bizonyságtételét arról, hogyan indította be lakóhelyén, a texasi San Antonioban a várost napi 24 órában lefedő imamozgalmat. Dániel példája alapján elmondta, hogyan akarja a babiloni szellemiség az uralma alá vonni társadalmunkat, és hogyan védhetjük megmagunkat mi, keresztények, a bekebelező hatástól. Egész szolgálatából nyilvánvaló volt, hogy szenvedélyesen szereti Istent és az embereket is.

Eileen nem hívő, szeretet nélküli, nehéz családi háttérből jött, de Isten teljesen meggyógyította, megváltoztatta és erőteljes szolgájává tette. Szeretettel ajánljuk mindenkinek ezt az igen aktuális, életet megváltoztató üzenetet!

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: