Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon egyet.

Alan Vincent: A Kereszt ereje

Alan Vincent: A Kereszt ereje
Cikkszám: JKE
Készlet információ: Készleten
600 Ft
Bruttó ár: 600 Ft
 
Az ötrészes sorozat első darabjában Alan Vincent megmutatja, hogy Jézus értünk elszenvedett halála (ez a kereszt első műve) jelenti a kereszt erejét a bűn megbocsátására és eltörlésére. Jézus meghalt értünk, hogy kifizesse a bűn jogos büntetését, így teljesen kielégítse Isten haragját és elvegye a Sátán életünkre vonatkozó minden jogos igényét.
 
A kereszt második műve az, hogy egyszer s mindenkorra meghaltam Krisztussal együtt. A kereszt ereje halálra adta az ó-embert. Ez befejezett tény. Az ó-ember egyszer s mindenkorra megfeszíttetett, így soha többet nem zavarhat. A kereszt ereje felszabadít minket arra, hogy már most új teremtmények legyünk Krisztusban. Nem vagyunk többé örökölt múltunknak, szülői múltunknak, hátterünknek vagy éppen azoknak az ostoba dolgoknak a foglyai, amiket mi magunk követtünk el.
 
A harmadik üzenetben Alan Vincent arra buzdít, hogy éljünk a Szellemben és így Szellemben is járhassunk! Elmagyarázza, hogyan bánik el a Kereszt ereje a testtel. Isten gyűlöli a testi természetet és annak minden önerős igyekezetét, meg azt, hogy mindig önmagának akar kedvezni. Isten szemében a test csak arra jó, hogy kivégezzék a kereszten. Hit által úgy kell döntenünk, hogy egyetértünk Istennel: a testet meg kell öldökölni. Életmódunkká választhatjuk azt, hogy folyamatosan, naponta, percről-percre megfeszítjük a testünket a kereszt erejének a segítségével. Isten olyan életet kínál nekünk, amelyben győztesek lehetünk a bűn fölött Isten Szelleme által.
 
A negyedik részből megtudjuk, hogy a keresztben van erő ahhoz, hogy megfeszítse nekünk a világot, minket pedig a világnak. A kereszt ereje megszabadíthat minket a világ erejétől úgy, hogy ne fogadjuk el a világ szabványait, amelyek szeretnének a saját öntőformájukba préselni minket és szemben állnak Isten Királyságával. Ha megújul az elménk, felfedezhetjük azokat az örök célokat, amelyekre Isten teremtett minket, és ha azokat megvalósítjuk, sikeressé válunk Isten szemében!
 
A Kereszt erejéről szóló sorozat 5. részében Alan Vincent megmutatja nekünk, mi van Isten szívében a szövetséggel kapcsolatban, és hogy mennyire vágyik Isten arra, hogy felhőtlen, szerető kapcsolatban élhessen a népével ebben a szövetségben, amit a kereszttel készített elő, és amit a kereszt ereje érvényesített.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: