Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon egyet.

Betty Tapscott szolgálata

Houston-i Betty Stevens Tapscott felszentelt szolgáló, nemzetközileg ismert szerző és előadó. Könyvei ismertek nemcsak angolul, hanem németül, portugálul és spanyolul is. Szolgált már Kanadában, Angliában, Costa Rica-n, Belize-n, Panamában, Németországban, Ausztriában és Hollandiában, valamint szerte az Egyesült Államokban.

Jézus Krisztus kenete teszi erőteljessé szolgálatát a szellemből, lélekből és testből álló teljes ember gyógyításának területén. Szolgálatának a Jézus Krisztus által lefektetett alapelvek adnak egyensúlyt és egészséges alapot. A szolgálat súlypontja a gyógyulás megbocsátás, megbékélés és helyreállás révén létrejött csodája.

Betty Tapscott férje, Dr. Ed Tapscott, a Houston-i Baptista Egyetem tudományos alelnöke 1983 szeptemberében költözött az Úrhoz. Betty tanárnő volt és egy az egész Egyesült Államokban sugárzott televíziós gyermekműsort vezetett, mielőtt az Úr 1985 körül a teljes idejű szolgálatra elhívta volna. Férjével együtt déli baptista háttérből származnak. A Szent Szellem 1971 februárjában töltötte be őket. Betty Tapscott bölcsészeti és pedagógiai tudományos fokozatokkal is rendelkezik.
 
Szolgálata felekezetközi: az évek során sok különböző Krisztus-központú gyülekezetben szolgált. Az Aglow több területi konferenciáján fő előadóként szerepelt. Gyakran megjelenik a televízióban és a rádióban. Folyóiratokban is jelennek meg írásai. Elsődleges célja mindig az, hogy Jézus Krisztust felmagasztalja, Neki adjon dicséretet és dicsőséget a történt csodákért. Kiegyensúlyozottan szolgál, igazságban és erőteljesen, mégis gyengéden. Személyiségéből Jézus Krisztus szeretete és öröme sugárzik.
Megjelenítés:
lista
táblázat
Listázás:
Rendezés:
Betty Tapscott: Konferencia a belső gyógyulásról
1995 októberében rendezte meg a Zúgó Szél alapítvány első konferenciáját, amelynek előadója az Egy..
Betty Tapscott: A gyülekezet a belső gyógyulás helye
Betty első gyülekezetlátogatására Dunaújvárosban került sor. Ez, és a másik két gyülekezetlátogatá..
Betty Tapscott: Jertek e vizekre!
A második esetben Betty három kisebb közösség meghívásának tett eleget. A felvétel egyik különlege..
Betty Tapscott: Jézus Krisztus meggyógyítja a szellemet, a lelket és a testet
Betty Tapscott magyarországi szolgálatának utolsó eseménye a budapesti Szabadkeresztyén Gyülekezet..